Sedinta Foto Portret – Andra – Zorabia

Andra și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod inedit, si anume, printr-o sedinta foto de portret. Cadoul perfect pentru cei care doresc sa investeasca în amintiri!

A vrut ca aceasta sesiune foto sa fie una memorabilă. Zis si facut! Nu ne-a luat mult timp pana ne-am dat seama ca o bună locație, pentru aceasta sedinta foto portret, este Centrul de Echitatie Zorabia – Sibiu. Înarmați cu voie buna și cu zambetul pe buze am pornit spre Zorabia, dar nu inainte de a ne asigura ca recuzita este pregatita. 

Ca de obicei, Andra, ne-a facut, noua ca fotografi, viața ușoară. Cu zâmbetul ei natural și cu firea ei optimistă, nu ai cum sa dai gres. In plus, cei de la Zorabia, au avut grija sa ne ofere mult sprijin și… evident, niște cai superbi. Trebuie menționat că deja Andra este la a 3-a sesiune foto cu noi, iar lucrurile au mers ca pe roate, aproape ca am ajuns sa ne înțelegem din priviri.

Lăsăm mai jos cateva fotografii facute în cadrul acestei sesiuni foto de portret, care sperăm sa va incante.

 

P.S.1  Andra, ne bucurăm mult că ne-ai ales pe noi, TheMoonlight, să fim fotografii tai, an de an. Cadoul tau, a fost unul foarte inspirat.

P.S. 2  Zorabia, promitem ca ne vom intoarce curand la voi, nu numai pentru sedinte foto de portret, ci și pentru câteva lecții de călărie. Pentru că… tare ne-a plăcut la voi 😉

No responses yet

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *